Polis çift aynı gün Emniyet Amiri oldu

Ağrı Emniyet Müdürlüğünde görev yapan Başkomiserler Rukiye Demirer ile eşi Nafiz Serkan Demirer aynı gün Emniyet Amiri oldu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 09 Temmuz 2013 10:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polis çift aynı gün Emniyet Amiri oldu

Ağrı Emniyet Müdürlüğünde görev yapan Başkomiserler Rukiye Demirer ile eşi Nafiz Serkan Demirer aynı gün Emniyet Amiri oldu. Demirer çifti, terfi heyecan ve sevincini 10 yıldan bu yana birlikte yaşıyor.

Ağrı Emniyet Müdürlüğünde görevli rütbe alan personel için polisevinde tören düzenlendi. Törene Vali Mehmet Tekinarslan, Emniyet Müdürü Bayram Çoşkun, polis başmüfettişleri, kamu kurum ve kuruluşları müdürleri ile emniyet personeli katıldı. Törende, emniyet amiri olan Patnos İlçesi'nde Başkomiser olarak görev yapan Rukiye Demirer ile eşi Nafiz Serkan Demirer ilgi çekti. Ankara Polis Akademisi'nde okudukları dönemde tanışan ve yuva kuran Demirer çiftinin emniyet amirliği rütbesini Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Şafi Erim taktı.

ŞEHİT KIZI

Babası Hayri Büyükdoğan'ın kendisi gibi polis olduğunu ancak 1992 yılında PKK terör örgütünün Adana'da otomobilini taraması sonucu şehit edildiğini söyleyen Rukiye Demirer şunları söyledi:

"Babama mesleğini sürdürüceğime söz vermiştim. Öncelikle bu sözümü yerine getirdiğim için çok mutluyum. Eşimle birlikte aynı mesleği yapmak güzel bir duygu. İkimiz de birbirimizi anlıyoruz. 10 yıldır evliyiz, 13 yıldır görevimizi sürdürüyoruz. 10 yıldır da terfi heyecanını birlikte yaşıyoruz. 8 yaşında biri kız diğeri erkek ikiz çocuklarımız var. Türkiye'nin her yerinde seve seve görev yaparız. Bizim için önemli olan halkın huzur ve güvenini sağlamak."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber