Başkan Günaydın sefer saatlerinde düzenleme istedi

Isparta Süleyman Demirel Havalimanı Başmüdürü İlhan Demir, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı makamında ziyaret etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Temmuz 2013 17:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başkan Günaydın sefer saatlerinde düzenleme istedi

Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede Süleyman Demirel Havalimanı Müdürü İlhan Demir, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü'nün kuruluşunun 80'inci yılı dolayısıyla Başkan Günaydın'a kurumun kuruluşundan bu yana çeşitli fotoğraflarının bulunduğu bir albüm ile Süleyman Demirel Havalimanı'nın havadan çekilmiş bir fotoğrafını hediye etti. Havalimanı ve kurumun çalışmaları hakkında da bilgiler veren Demir, THY'nin haftada 3 gün Isparta'dan İstanbul Atatürk Havalimanı'na karşılıklı tarifeli seferler düzenlediğini söyledi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise Süleyman Demirel Havalimanı ve THY'nin tarifeli uçuşlarını yakından takip ettiğini, çeşitli çevrelerce uçuşların sabah gidiş, akşam dönüş şeklinde gerçekleştirilmesini istediklerine değindi. Bu talebin THY tarafından dikkate alınmasını isteyen Başkan Günaydın, bu sistemle uçaklardaki doluluk oranının artacağını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber