TBMM Sosyal Hizmetler Müdürlüğü personel eğitimine devam ediyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Şubat 2006 22:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Güvenilir ürünlerin tüketiciye sunulması amacıyla düzgün işleyen bir sistemin oluşturulması ve korunmasına dayalı bir gıda güvenliği kavramı olan HACCP Belgesi'ni geçtiğimiz günlerde alan Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Çalışmalar çerçevesinde, müdürlük personeline yönelik bir dizi eğitim programı başlatıldı. Eğitimler, Sosyal Hizmetler Müdür Yardımcısı Erbay Kücet'in koordinatörlüğünde yürütülüyor. 2006 yılında sistemli aralıklarla olarak düzenlenecek olan bilgilendirme ve yönlendirme eğitimleri sayesinde, müdürlük personeli arasında kaynaşma ve motivasyonun sağlanacağını belirten Sosyal Hizmetler Müdürü Gürbüz Başesen, HACCP belgesi almaktan çok, onun gereklerini yerine getirmenin sorumluluk gerektirdiğini ifade ederek, personelin eğitiminin yararlarına dikkat çekti.

20-23 Ocak 2006 tarihlerinde yaklaşık 350 personelle yapılan eğitimde gıda mühendisi Melek Sancak ile diyetisyen Dilek Çağlayan, HACCP yönetim sistemi ve iyi üretim uygulamaları kurallarının yanı sıra temizlik dezenfeksiyon konularında sunum yaptı. Kişisel gelişim konularında şimdiye kadar çeşitli eğitimler veren Sosyal Hizmetler Müdür Yardımcısı Erbay Kücet ise, "Kendinizi Tanıyın" başlığıyla çalışmanın önemi ve mutluluğu yakalamanın formülünü anlattı. Kücet ayrıca, işyerlerinde dikkat edilmesi gereken kurallar ve insan ilişkilerini mizahi üslubuyla anlatarak personelin iş motivasyonunu sağlamaya çalıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber