Üniversite dereceleri, Niğde Açık Cezaevi'nden

NİĞDE Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda hükümlü olan Akın Yaşlı ve Mustafa Kısacıkyaşlı ile cezaevi personeli Hazım Adak, Niğde Üniversitesi'nde okudukları bölümlerde dereceye girdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 10 Temmuz 2013 20:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Üniversite dereceleri, Niğde Açık Cezaevi'nden

Üniversitede derece yapan hükümlüler ve personel için Niğde Açık Cezaevi'nde tören düzenlendi. Niğde Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Murat Yılmaz, eğitim derecesini en üst düzeye çıkartmak için kurumun tüm imkanlarının seferber edildiğini söyledi. Yılmaz, bu tür başarıların kurumda bulunan hükümlülere örnek olması açısından, çok önemli olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından personel Hazım Adak ile hükümlüler Akın Yaşlı ve Mustafa Kısacıkyaşlı'ya plaket verildi.

Akın Yaşlı, Tekstil Teknolojisi bölüm birincisi, Mustafa Kısacıkyaşlı da Turizm Otelcilik bölüm üçüncüsü olurken, Açıköğretim Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden de mezun oldular. Cezaevi personeli Hazım Adak ise Süt ve Süt Ürünleri bölümünü birincilikle tamamladı.

Niğde Üniversitesi'nin mezuniyet törenine katılan Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Hayrettin Akçıl da, personel ile hükümlülere plaketle başarı belgesi vermişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber