Askon iftar çadırı kurdu

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şubesi, Ramazan ayı dolayısıyla iftar çadırı kurudu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Temmuz 2013 10:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Askon iftar çadırı kurdu

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şubesi, Ramazan ayı dolayısıyla iftar çadırı kurudu. Hastaneler Kavşağı'nda kurulan iftar yemeğine Adana Valisi Hüseyin Avni Coş da katıldı.

Askon Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, iftar çadırını tüm Adanalıların hizmetine sunduklarını belirterek "Herkesi iftar çadırımıza bekliyoruz" dedi.

Ramazan ayının birleştirici yönüne dikkati çeken Çalışkan, "Ramazan birleştiricidir. Hayatımızın telaşında unuttuğumuz, yakınımızda olduğu halde unuttuğumuz pek çok şeyi hatırlatır bize Ramazan. İnançlı insanları tek vücut haline getirir, aynı duygularda birleştirir bizleri. Dünyanın türlü sıkıntılarla boğuştuğu, bunalımlar içinde olduğu bugünlerde, dünden daha çok özgürlük, hürriyet, adalet, insan hakları ve eşitlik istenmektedir. Bunun kaynağı ise İslam'dır. Adil bir dünya düzeni kurmak zorundayız. Özünde ahlak ve maneviyat olan yeni ve adil bir dünya! Bu da kardeşlik duyguları taşıyan bir milletten geçer. Bu birlikteliği sağlamak için Ramazan ayı büyük bir avantajdır" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber