Hasta ve refakatçilerine açık büfe sahur hizmeti

Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’nde Ramazan ayı boyunca sahurda hasta ve refakatçilerine sağlanan açık büfe yemek imkanı memnuniyetle karşılandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Temmuz 2013 10:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hasta ve refakatçilerine açık büfe sahur hizmeti

Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'nde Ramazan ayı boyunca sahurda hasta ve refakatçilerine sağlanan açık büfe yemek imkanı memnuniyetle karşılandı.

Aydın Atatürk Devlet Hastanesi, geçtiğimiz yıl Ramazan ayında başlattığı ve büyük ilgi gören sahur geleneğini bu yılda sürdürüyor. Tedavileri nedeniyle hastanede bulunmak zorunda hasta ve refakatçileri için sahur vaktinde çıkarılan sıcak yemek, büyük ilgi görüyor. Daha önceki yıllarda sahur vakti açık mekan bulamadıklarını için oruç tutamayan vatandaşlar, Atatürk Devlet Hastanesi yönetiminin sağladığı bu imkan sayesinde iki yıldır oruç ibadetini yerine getirme imkanına sahip oldu. Atatürk Devlet Hastanesi Diyetisyenlerinin kontrolünde Ramazan ayına özel olarak belirlenen menüler, hasta ve refakatçileri tarafından beğeni topluyor. Hastanede görevli personelden oruç tutmak isteyenlerinde faydalandığı sahur imkanı hasta ve hasta yakınlarını büyük bir sıkıntıdan kurtardı.

Sağlanan sahur imkanı nedeniyle Atatürk Devlet Hastanesi yönetimine teşekkür eden hasta yakınları, “Hastamız olduğu için burada bulunmak zorundayız. Buraya gelirken 'Orucumuzu nasıl tutarız?' diye endişe ediyorduk. Gece yarısı gidip yemek yiyebileceğimiz bir yerde yok. Sağ olsunlar sağlanan bu imkanla hem sıcak yemek yiyoruz hem de oruç ibadetimizi yerine getiriyoruz” dediler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber