Şemdinli Belediyesi'nden evlere iftar yemeği servisi

Hakkari’nin Şemdinli Belediyesi, maddi durumu iyi olmayan ailelerin evlerine iftar yemeğini kapıya kadar götürerek teslim ediyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Temmuz 2013 10:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şemdinli Belediyesi'nden evlere iftar yemeği servisi

Konuyla ilgili bilgi veren Şemdinli Belediye Başkanı Sedat Töre, Ramazan ayı nedeniyle belediye ve esnaflarla ortaklaşa açmış oldukları iftar çadırında yemek vermeye devam ettiklerini söyledi. İlçede bulunan bir kafeteryada verilen iftar yemeğine her gün yaklaşık 400 kişinin katıldığı ifade eden Töre, “Her gün değişik menülerle verilen iftar yemeğinin yanı sıra belediye tarafından tespit edilen ve maddi durumları iyi olmayan 60 ailenin evine de sıcak yemeğin yanında gıda yardımı da yapıyoruz. İftar vakti yaklaştığında görevliler tarafından sıcak iftar yemekleri vatandaşların evine götürülerek kapılarında teslim ediliyor. Hazırlanan yemek, iftar çadırına gelen vatandaşlara belirlenen görevliler tarafından dağıtılıyor” dedi.

Belediye tarafından kapılarına kadar yemek getirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Emine Yılmaz, “Belediyemizden Allah razı olsun. Belediyemize minnettarız. Bu Ramazan ayında insanlara yardım elini uzatan belediyemiz bizleri de yalnız bırakmadı. Her gün sıcak ve güzel yemekler kapımıza kadar getiriyorlar” diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber