Halk otobüsü şoförü belediye başkan aday adayı

ÇANAKKALE'de halk otobüsü şoförü 32 yaşındaki Mesut Çetin, MHP'ye başvurarak belediye başkan aday adayı oldu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 21 Temmuz 2013 15:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Halk otobüsü şoförü belediye başkan aday adayı

Önümüzdeki Mart ayında yapılacak yerel seçimler için başlayan aday adaylığı sürecinde Çanakkale'de sürpriz bir isim ortaya çıktı. Babası Yahya Çetin'in sahibi olduğu Belediye Denetimli Halk Otobüsü'nde SGK'lı ve ücretli olarak 9 yıldır şoförlük yapan Mesut Çetin, Çanakkale Belediye Başkanlığı için MHP'den aday adayı oldu. Çetin, MHP Merkez İlçe Başkanlığı'na dilekçesini vererek resmi başvurusunu yaptı.

Yaşadığı kente ve halkına hizmet etmek arzusuyla belediye başkan adaylığına talip olduğunu belirten Mesut Çetin hedefini, ilkeli siyaset, dürüst yönetim, sağlıklı ve yaşanır bir kent olarak belirlediğini söyledi. "İlkeli siyaset" derken toplumun ihtiyaçlarını temin, hukuk ve huzurunu korumayı, kavgayı, kargaşayı önlemeyi, güvenliği sağlamayı, ekonomik çıkarlarını gözetmeyi, yolsuzluk ve yoksulluğa karşı mücadele etmeyi kast ettiğini belirten Çetin, topluma hizmet etmenin en önemli ve etkili yolu olan siyasetin günümüzde tarif edildiği gibi uygulanmadığını söyledi. Çetin, aday adaylığıyla ilgili şöyle dedi:

"En büyük övüncüm; ülkeme ve milletime olan bağlılığım. Bu uğurda her ne zaman olursa olsun göreve hazır olduğumu ve bu görev için ne yapılması gerekiyorsa seve seve yapacağımı Çanakkale halkının bilmesini isterim. Değerli dava arkadaşlarımın desteği ile partimizin yetkili karar organlarınca da aday olarak gösterilirsem Çanakkale Belediye Başkanlığı'nı kazanıp MHP'nin yerel yönetim anlayışının hizmete dönüştüğü bir belediyeyi Çanakkale halkına göstereceğime inancım tamdır. Aday adaylığım süresince değerli, uzman arkadaşlarımızca hazırladığımız projelerimizi zaman içinde değerli hemşerilerimizle paylaşacağımızı ifade ederek, Çanakkale halkının da destek vereceğine inanıyorum."

Lise mezunu olan Çetin, aynı zamanda dernekleşmek için çalışmalarını sürdüren 'Çanakkale Platformu'nun kurucuları arasında da yer alıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber