Eşi ve çocuklarını av tüfeğiyle rehin aldı

Kızılcahamam ilçesinde, boşanma davası süren eşi ile 2 oğlunu ve oğlunun 1 arkadaşını evinde av tüfeğiyle rehin alan kişi gözaltına alındı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Temmuz 2013 14:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eşi ve çocuklarını av tüfeğiyle rehin aldı

Kızılcahamam ilçesinde, boşanma davası süren eşi ile 2 oğlunu ve oğlunun 1 arkadaşını evinde av tüfeğiyle rehin alan kişi gözaltına alındı.

Daha önce, adam yaralama, tehdit ve hakaret suçlarından kaydı bulunduğu belirtilen ve birkaç ay önce cezaevinden şartlı tahliye edilen Murat G, dün akşam saatlerinde, Kızılcahamam Yenice Mahallesi'ndeki Deliimam Caddesi'ndeki evinde, boşanma davası süren eşi Fatma G. ile tartıştı.

Uyuşturucu hap aldığı öne sürülen zanlı, tartışmanın büyümesi üzerine, eşi ile 19 ve 10 yaşlarındaki iki oğlunu ve oğlunun arkadaşını av tüfeğiyle rehin aldı.

Fatma G, kocasının elinden kurtulup balkona çıkarak yardım istemesi üzerine vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi.

Kızılcahamam Emniyet Müdürü ile yardımcıları da zanlıyı ikna etmeye çalıştı. Polise eşi ve çocuklarını öldürüp intihar edeceğini söyleyen zanlı, bir el ateş etti.

Polis, yaklaşık 3 saat süren ikna çabasının ardından kadını ve çocukları hiçbir zarar görmeden kurtardı. Önce eşini, daha sonra da çocuklarını bırakan zanlı, gözaltına alınıp ifade işlemleri için Kızılcahamam İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber