Ambulans şoförü tabancayla vuruldu

Muş merkezde engelliler parkında borç- alacak anlaşmazlığı yüzünden önceki gün çıkan kavgada, ambulans şöforu Abdulbaki Argun, Mehmet Subaşı tarafından tabanca ile vuruldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Temmuz 2013 15:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ambulans şoförü tabancayla vuruldu

MUŞ'ta silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren 112 Ambulans şoförü 48 yaşındaki Abdulbaki Argun'un cenazesi uzun yıllar kullandığı ambulansla mesai aradaşı Saim Karol tarafından defnedileceği Yaygın beldesine götürüldü.

Muş merkezde engelliler parkında borç- alacak anlaşmazlığı yüzünden önceki gün çıkan kavgada, ambulans şöforu Abdulbaki Argun, Mehmet Subaşı tarafından tabanca ile vuruldu. Kaldırıldığı Devlet Hastanesine ameliyat edilerek tedavi altına alınan Argun bugün sabah satalerinde yaşamını yitirdi. 4 çocuk babası Abdulbaki Argun'un cenazesi defnedilmek üzere hastane morgundan alınarak uzun yıllar kullandığı ambulansa konuldu. Ambulansı gözyaşları ile kullanan mesai arkadaşı Saim Karol, "26 yıldır birlikte çalışıyoruz. Bir çok acı olaya birikte tanıklık ettik. Ama bu acıyı bu kez ben tek yaşıyorum. Onun cenazesini taşımak çok acı bir olay" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber