Ege, Hatay ve Bartın'da deprem

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 26 Temmuz 2013 04:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ege, Hatay ve Bartın'da deprem

Ege Denizinde merkez üssü Oniki Adalar olan 4.2 şiddetinde deprem meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre deprem saat 02.05'te, yerin 10.7 kilometre altında meydana geldi. Elde edilen ilk bilgilere göre, can ve mal kaybının yaşanmadığı deprem, Ege kıyılarındaki yerleşim yerlerinde de hissedilerek kısa süreli paniğe neden oldu.

İHA


Hatay'da 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi'nin verilerine göre, deprem saat 03.22'de, Samandağ ilçesine bağlı Meydan köyü yakınlarında, yerin 17,4 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Merkez ilçe Antakya'da vatandaşların 10-15 saniye süren depremi hissettiği ve sarsıntının tedirginliğe yol açtığı bildirildi.

Cihan


Bartın'da 2 gün önce art arda meydana gelen depremlerden sonra bu kez 3.4 büyüklüğünde deprem oldu.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre, Bartın'ın Amasra ilçesine bağlı Kocaköy köyünde saat 19.23'te 3.4 şiddetinde deprem meydana geldi. Depremde can ve mal kaybı yaşanmazken, deprem Bartın merkezde de hissedildi. Kentte deprem sonrası kısa süreli panik yaşandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber