26 Temmuz 2013'den önemli gündem başlıkları

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı ve diğer kamu yatırımlarının toplu açılışını gerçekleştirecek

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Temmuz 2013 07:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı ve beraberindeki heyeti, Tarabya Köşkü'nde kabul edecek. Gül, aynı yerde Diyanet mensupları ile iftarda bir araya gelecek.

2- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı ve diğer kamu yatırımlarının toplu açılışını gerçekleştirecek, aynı yerde düzenlenen iftara katılacak.

- Programda, Bakanlar Taner Yıldız, Mehdi Eker, Suat Kılıç, Cevdet Yılmaz, Mehmet Şimşek, Veysel Eroğlu ve Binali Yıldırım da yer alacak.

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Lokali'ndeki Ekonomi Gazetecileri Derneği Buluşmaları'na katılacak.

4- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Akyurt ilçe teşkilatının Cumhuriyet Meydanı'nda tertiplediği iftara katılacak.

5- Mısır'da, Savunma Bakanı Abdulfettah es-Sisi'nin, halka yaptığı "meydanlara inme çağrısı"yla ilgili gelişmeler takip edilecek.

- Darbe karşıtları, "Darbeyi Düşürme Cuması" adı altında ülke genelinde 34 yerde gösteri düzenleyecek.

6- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları izleniyor.

7- Tunus'ta Kurucu Meclis Üyesi Muhammed el-Berahimi'nin suikasta uğramasının ardından ülkedeki gelişmeler takip edilecek.

8- Türkiye İstatistik Kurumu, 2013 yılı ikinci çeyrek konut satış istatistiklerini açıklayacak.

9- Genç Milli Erkek Basketbol Takımı, Letonya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nın çeyrek finalinde, Sırbistan ile karşılaşacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber