27 Temmuz 2013'ten önemli gündem başlıkları

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Temmuz 2013 00:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TÜMSİAD'ın, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen iftarına katılacak. İftarda, Bakanlar Taner Yıldız ile Hayati Yazıcı da bulunacak. (İstanbul/20.35)

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gezi Parkı odaklı olaylarda hayatını kaybeden Abdullah Cömert ile Ali Korkmaz'ın aileleri ile sel felaketinde yaşamını yitirenlerin ailelerine başsağlığı ziyaretinde bulunacak, Mersin Belediyesinin toplu açılış törenine katılacak. (Hatay/Mersin)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Tevfik Lav Tesisleri'nde AK Parti ekil başkanlığının iftar programına katılacak. (Manisa/20.30)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Başakşehir Belediyesinin Sular Vadisi'nde verdiği iftarda yer alacak. (İstanbul/20.35)

2- Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Of Hayrat Kültür ve Yardımlaşma Derneğince düzenlenen iftar programına katılacak. (İstanbul/20.35)

3- Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Silifke ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelecek, iftara katılacak. (Mersin/19.00)

4- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Genç ilçesinde iftarda yer alacak. (Bingöl/19.43)

5- Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğince verilen iftara katılacak. (Eskişehir/20.26)

6- Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, toplu açılış ve temel atma törenine katılacak, valiliği ziyaret edecek, şehit aileleriyle iftarda bir araya gelecek. (Sivas/17.00-20.00)

7- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İzban Cumaovası-Torbalı hattında yapım çalışmalarını inceleyecek, Karabağlar'da muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle toplantı yapacak, AK Parti il başkanlığının iftarına katılacak. (İzmir/14.00-20.30)

8- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, partisinin Kağıthane İlçe Başkanlığına verilen iftarda yer alacak. (İstanbul/20.35)

9- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, partisinin Avcılar İlçe Başkanlığının sokak iftarı programına katılacak. (İstanbul/20.35)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Mısır'da, darbe karşıtı ve destekçisi geniş katılımlı gösteriler takip ediliyor. (Kahire/İskenderiye)

2- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları izleniyor. (Şam/Halep/Beyrut)

3- Tunus'ta Kurucu Meclis Üyesi ve muhalif lider Muhammed el-Brahmi'nin suikasta uğramasının ardından yaşanan gelişmeler takip ediliyor. (Tunus)

4- Kuveyt'te parlamento seçimleri gerçekleştirilecek. (Kuveyt)

SPOR

1- Yıldız Milli Kız Voleybol Takımı, Tayland'da süren Dünya Şampiyonası'nın D Grubu'ndaki ikinci maçında, Tayvan ile karşılaşacak. (Nakron Ratchasima/TSİ: 10.00)

2- Avrupa Gençler Açık Su Yüzme Şampiyonası'na Bayramoğlu'ndaki Basın İlan Kurumu Tatil Köyü tesislerinde devam edilecek. (Kocaeli/09.00)

3- Türkiye, Letonya'da devam eden Genç Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası yarı finalinde, İspanya ile karşılaşacak. (Riga/20.45)

4- Balkan Atletizm Şampiyonası Bulgaristan'da başlayacak. (Stara Zagora/16.00)

5- Fenerbahçe Kulübünün olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Sosyal Tesisleri'nde yapılacak. (İstanbul/17.00)

6- Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 10. yarışı Macaristan Grand Prix'sinin sıralama turları koşulacak. (Budapeşte/15.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber