Salihli Emniyeti'nden ihtiyaç sahibi ailelere destek

Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentte bulunan yardıma muhtaç ailelere Ramazan dolayısıyla yardım paketi dağıttı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Temmuz 2013 19:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Salihli Emniyeti'nden ihtiyaç sahibi ailelere destek

Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan polisler kendi aralarında topladığı para ile ilçe merkezinde tespit edilen ihtiyaç sahibi 125 aileye ramazan paketi alınmasını sağladı.

İhtiyaç sahibi ailelerin, İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri tarafından tespit edildiğini vurgulayan İlçe Emniyet Müdürü Erkan Taş, "Toplumsal paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneği Ramazan ayını birlikte yaşıyoruz. Polis olarak halkımızın ihtiyaç duyduğu her anında yanında olmak, sevinci ve üzüntüyü birlikte paylaşmak, halkın içinde halktan biri olarak halkımızın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışıyoruz" dedi.

Taş, 125 aileye Ramazan yardımı yaptıklarını belirterek, "Bu yardımlarımızla ihtiyaç sahibi ailelerimizin Ramazan ayını en iyi şekilde geçirmelerini sağlamış olduk. İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyemizdeki tüm polis memuru arkadaşlarımız yardım paketlerine maddi olarak katkıda bulundular" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber