Bakan Kılıç: Büyük darbe planlarını bozduk/ Video

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "2002 yılında 'muhtar bile olamaz' dedikleri bir insan, 11 yıldır bu ülkede başbakan. Kolay değil, çok büyük engeller aştık" dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Ağustos 2013 14:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kılıç, AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı'nın yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı. Burada bir konuşma yapan Bakan Kılıç, şehirlerin büyük laflarla değil, büyük proje ve icraatlarla büyüdüğünü söyledi.

Büyük adımlar atmaya canla başla devam ettiklerini anlatan Kılıç, "Elbette bu kadar çalışan bir iktidarın önüne takoz çıkarmak isteyen olacak. Olsun. Onların da üstünden aşarız. Kolay gelmedik biz buralara. 2002 yılında 'muhtar bile olamaz' dedikleri bir insan, 11 yıldır bu ülkede başbakan. Kolay değil, çok büyük engelller aştık. Çok büyük badireler atlattık" ifadelerini kullandı.

"Çok büyük darbe planlarını bozduk, savuşturduk" ifadeleri ile sözlerini sürdüren Bakan Kılış, şunları kaydetti:

"Elbette bu kadar büyümeden, bu kadar huzurdan, bu kadar istikrardan morali bozulanlar olacak. Elbette yapılanları bozmak isteyen baykuşlar olacak, elbette yapılanları yıkmak isteyen haramiler olacak. Ama biz dönüp arkamıza bakıyoruz. Milletimizin desteği arkamızda, millet arkamızdaysa, Samsun, Bafra arkamızdaysa, 3 Kasım 2002'de olduğu gibi kol kola bu yolu bizimle birlikte yürüyorsa hiçbir şeyden endişe etmeye gerek yok. Terör meselesi mi? Çözeriz evelallah. Ortamı germek isteyenler mi? Aşarız evelallah."

Gezi Parkı olaylarına da değinen Kılıç, "Bu ülke, bu millet ne büyük ihanetlere maruz kaldı, ne büyük belalarla uğraştı, ne büyük tuzakları yıktı, bozdu, geride bıraktı. Aldırış etmeyin işinize bakın" dedi.

Kılıç,beraberindekilerle ilçe binasının açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından esnafı ziyaret eden Bakan Kılıç, vatandaşlarla sohbet etti, Bafra Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber