Uludağ eteklerindeki ormanlık alanda yanarak can verdi

Bursa'da, Uludağ eteklerinde yürüyüşe çıktığı tahmin edilen kişi, henüz bilinmeyen sebeple yaktığı ateşin üzerindeki elbiseleri tutuşturmasıyla yanarak can verdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ağustos 2013 11:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Uludağ eteklerindeki ormanlık alanda yanarak can verdi

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri olay yerinde delil incelemesi yaptı.

Sabah saatlerinde Uludağ eteklerinde duman gören vatandaşlar '155 Polis imdat' hattını arayarak ormanlık alanda yangın olduğunu söyledi. Olay yerine giden Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 'Çalıkuşu Feride'nin köyü olan Zeyniler köyünün üst tarafında ormanlık alandaki yangında bir erkek cesedi buldu. Orman Bölge Müdürlüğü ve Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin bidonlarla müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürüldü.

Cesedin Yıldırım ilçesi Akçağlayan Mahallesi 2. Ferah Sokak'ta ikamet eden İsmail Canpolat'a (40) ait olduğu belirlendi. 1996 yılında karıştığı bir 'yaralama' olayından kaydı bulunduğu öğrenilen Canpolat'ın yiyeceklerin bulunduğu bir çantası olduğu görüldü. Canpolat'ın yaktığı ateşin üzerindeki elbiselere bulaşmasıyla vücudunun yanmaya başladığı, ateşi söndürmek isterken de ormanlık alanda yuvarlandığı tahmin ediliyor.

Olay yerinin ormanın içinde bulunması sebebiyle itfaiye ekipleri yangına bidonlarla müdahale etti. Olay yerinde Canpolat'a ait ekmek de bulundu. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber