Emekli emniyet müdürü hayatını kaybetti

Konya İl Emniyet Müdür Yardımcısıyken 1. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi etmesinin ardından emekli olan Erdoğan Akyüz, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ağustos 2013 16:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Emekli emniyet müdürü hayatını kaybetti

Konya İl Emniyet Müdür Yardımcısıyken 1. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi etmesinin ardından emekli olan Erdoğan Akyüz, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Akyüz'ün cenazesi yakınları ve meslektaşları tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Konya İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevini yürütürken 2003 yılında 1. sınıf Emniyet Müdürü olduktan sonra emekliye ayrılan Erdoğan Akyüz, bayramın 1. günü geçirdiği rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılmıştı. Bir hafta hastanede kalan Akyüz, yapılan tüm müdahalelere rağmen dün yaşamını yitirdi.

Emekli Emniyet Müdürü Akyüz için bugün merkez Selçuklu İlçesinde bulunan evinin yanındaki Hazreti Hüzeyfe Camisinde öğle namazından sonra tören düzenlendi. Törene Konya İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, emekli emniyet müdürleri, Emniyet mensupları ve yakınları katıldı. Öz geçmişi okunan Akyüz'ün Cenaze Namazı kılındıktan sonra naaşı tören mangası tarafından alınarak araca götürüldü. Akyüz'ün cenazesi dualarla Yazır Mezarlığında toprağa verildi.

35 yıl Ankara, Adıyaman ve Konya İl Emniyet Müdürlüklerinde görev yapan Akyüz'ün 4 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber