Geçici işçi olarak girdiği şeker fabrikasına müdür oldu

Muş Şeker Fabrikası'nda 1984 yılında geçici işçi olarak işe başlayan ve daha sonra Türkiye'de bazı şeker fabrikalarına çeşitli görevlerde bulunan Nizamettin Güler, 30 yıl sonra geçici işçi olarak işe başladığı Muş Şeker Fabrikası'nın müdürü oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ağustos 2013 18:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Geçici işçi olarak girdiği şeker fabrikasına müdür oldu

Muş Şeker Fabrikası Müdürü Ramazan Aytekin'in Ilgın Şeker Fabrikası Müdürlüğü'ne atanmasının ardından 2011 yılından beri Muş Şeker Fabrikası Personel Müdürlüğü görevini sürdüren Nizamettin Güler, fabrika müdürlüğüne atandı. 1984 yılında Muş Şeker Fabrikası Muhasebe Servisi'nde geçici işçi olarak çalışmaya başlayan Nizamettin Güler, yıllar sonra geçici işçi olarak işe başladığı fabrikanın müdürü oldu. 1997 yılında sözleşmeli personel olarak Ağrı Şeker Fabrikası'na atanarak personel servisinde memur olarak çalışmaya başlayan Güler, 2001 yılında Afyon Şeker Fabrikası'na memur olarak atandı. 2003 yılında Bor Şeker Fabrikası'na atanan Güler, 2007 yılında bu kez personel uzmanı olarak tekrar Afyon Şeker Fabrikası'na atandı.

Muş için çok önemli bir sanayi kuruluşu olan Muş Şeker Fabrikası'nın müdürlüğüne getirilmesinin kendisi için onur ve mutluluk verici olduğunu belirterek, fabrikanın başarısının ekip anlayışı ile çalışarak sağlanabileceğini söyledi. Muş'ta Şeker Fabrikası'nın ekonomiye sağladığı katkıyı çok iyi bildiğini ve fabrikayı başarılı bir şekilde yaşatmak için elinden gelenin fazlasını yapacağını kaydeden Güler, "Bu fabrika sadece burada çalışanların değil tüm Muş'undur. Bu fabrikaya herkes el birliği yaparak sahip çıkacaktır. Bu hepimizin görevidir. Herkes üzerine düşeni yapacaktır. Bu fabrikanın başarılı olup daha çok fayda sağlaması için tüm personel arkadaşlarımızla birlikte ekip halinde çiftçimizin ve Muş halkının desteğini de alarak çalışmalıyız" dedi.

Şeker pancarının Muş'ta çok önemli bir tarım ürünü olduğunu kaydeden Güler, "Geçmişte tütün Muş için vazgeçilmez bir üründü. Ancak yapılan yanlışlar sebebiyle TEKEL kapandı ve tütün bitti. Şeker pancarının ve Muş Şeker Fabrikası'nın da TEKEL ile aynı kaderi paylaşmaması için herkesin el birliği yaparak Muş Şeker Fabrikası'nı daha başarılı noktalara taşımalıyız. Bu fabrikada geçici işçiler ve müteahhit çalışanları ile birlikte yaklaşık bin kişi çalışıyor. Bunun dışında nakliyecisi, çiftçisi ve esnafı bu fabrikadan fayda görmektedir. Bunun için bu fabrikanın Muş'a faydası tartışılmayacak kadar çoktur. Herkes üzerine düşeni yaparak fabrikamızı daha başarılı ve en verimli hale getirmek için çaba göstermeliyiz" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber