Belediyeden 888 yayıncell bilgi kanalı

Haber Giriş : 17 Şubat 2006 22:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kemer Belediyesi, kendi bölgesindeki çalışmaları ve faaliyetleri kurduğu 888 YayınCell belediye bilgi kanalıyla vatandaşları bilgilendiriyor.

Yeni uygulama konusunda Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker'i makamında ziyaret eden Ecotel Bilgi Toplumu Teknolojileri Eğitim Platformu Sorumlusu Elif Cengiz, konuyla ilgili bilgi verdi. Cengiz, "Bu sistemle Kemer Belediyesi, sosyal yaşam bilincini geliştirebilen, vatandaşını kendi bölgesine ilişkin her konuda bilgili kılabilen, çevresine karşı daha duyarlı bireyler ile yeni bir kent kültürü ve kentlilik anlayışını yakalayabilecekleri iletişim platformu oluşturmuştur" dedi.

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker ise uygulamayla belediyecilik anlayışına yeni bir bakış açısı getirdiklerini ifade etti. Şeker, "Hizmetlerimizin hızlı ve etkin şekilde, son dönem en çok kullanılan iletişim aracı olan GSM kanalıyla vatandaşlara birebir ulaştırabileceğiz" diye konuştu.

Söz konusu projeyle, belediyelerin kendi sorumluluk bölgesine ait tüm hizmetlerini cep telefonları aracılığıyla 888 Belediye yayın kanalından vatandaşlara ulaştırması hedefleniyor. Kemer Belediyesi, 888 YayınCell bilgi kanalıyla kendi bölgesine ait, su kesintisi, yol ve hava durumu, emlak ve çevre temizlik vergileri gibi her konuda bilgilendirerek, vatandaşların bilgi edinebilme hakkını iletişimin en hızlı ve etkin yolu cep telefonlarıyla karşılamayı amaçlıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber