Aydın'da tren yayalara çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Germencik ilçesinde yolcu treni, anne ile iki çocuğuna çarptı Olayda 5 aylık bebek yaşamını yitirdi, ağır yaralanan anne ve 5 yaşındaki kızı hastaneye kaldırıldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ağustos 2013 22:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Aydın'da tren yayalara çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Germencik ilçesinde yolcu treni, tren yolundan geçmeye çalışan anne ve 2 çocuğuna çarptı. Kazada 5 aylık Bebek yaşamını yitirdi, anne ile 5 yaşındaki kızı yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Nazilli - Söke seferini yapan makinist H.M.Ç. idaresindeki 32398 sefer sayılı yolcu treni, ilçe merkezindeki İlçay köprüsü yanında tren yolundan geçmeye çalışan Şükrüye Duru (33), kızı Edanur (5) ve kucağındaki 5 aylık Ecrin Duru'ya çarptı.

Çarpmanın etkisiyle anne ve kızı savrulurken, 5 aylık Bebek köprüden dere yatağına düştü.

Olay yerine gelen ambulanslar, anne Şükrüye ile Ercin Duru'yu Aydın Devlet Hastanesi'ne, Edanur Duru'yu ise Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. 5 aylık Bebek, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Makinist H.M.Ç. gözaltına alınırken, kaza nedeniyle bir süre olay yerinde bekletilen tren daha sonra yoluna devam etti.

Vatandaşlar, tren hattı boyundaki demir parmaklıkların bazı bölümlerinde boşluklar bırakıldığını ve çevre sakinlerinin yolu uzatmamak adına bu noktalardan tren yolunu geçtiklerini ifade ederek, anne ve çocukların da bu şekilde tren yoluna girdiklerini söyledi. Vatandaşlar, demir parmaklıklar arasındaki boşlukların kapatılmasını istedi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber