Yanıkali konağı yolu asfaltlandı

Kastamonu'nun Azdavay İlçesinin konaklama ve toplantılarına ev sahipliği yapan Başören Köyündeki Yanık Ali Konağı yolu asfaltlandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Ağustos 2013 11:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yanıkali konağı yolu asfaltlandı

Başören Köyü Muhtarı Hasan Yıldırım, Yanık Ali Konağı yolu ile birlikte köy yolunun da asfalta kavuştuğunu ifade etti. Asfalt çalışması nedeniyle duyduğu memnuniyeti belirten Başören Köyü Muhtarı Hasan Yıldırım "Göktaş Mahallesindeki YanıkAli Konağı yolunun asfaltlanmasında emeği geçen Milletvekillerimiz Hakkı Köylü ve M.Gökhan Gülşen'e, Valimiz Erdoğan Bektaş'a, İl Genel Sekreteri Zafer Karahasan'a, Asfalt Şube Müdürü Ali Yılmaz'a, İlçe Kaymakamımız Osman Doğramacı'ya, Azdavay Belediye Başkanımız Osman Nuri Civelek'e, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanımız Mehmet Özdemir'e, İl Genel Meclis Üyelerimiz Ali Metin Aydın ve Remzi Akgün'e köylülerim ve kendi adıma teşekkür ederim.

Şu anda asfaltlanan konak yoluna 1500 metre uzaklıkta olan Başören Merkez Camisinin yolunun da en kısa sürede asfaltlanarak köy halkımızın hizmetine sunmak en büyük arzumuzdur" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber