Yunus emre camisi kuran kursu şampiyon oldu

Manisa'nın Saruhanlı İlçesinde İlçe Müftülüğü tarafından Yaz Kuran Kursları arasında düzenlenen halı saha futbol turnuvasında Merkez Yunus Emre Camisi kuran kursu şampiyon oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ağustos 2013 12:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yunus emre camisi kuran kursu şampiyon oldu

Belediye Sosyal Aktive Merkezi'ndeki halı sahada düzenlenen ve iki hafta süren turnuvaya 16 takım katıldı. Eleme usulüyle yapılan maçların sonunda Yunus Emre Camisi kuran kursu ile Develi köyü camisi kuran kursu takımları finale kaldı.

Final maçında Develi köyü kuran kursunu 6-2 yenen Yunus Emre kuran kursu turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvada Develi köyü ikinci olurken, Paşaköy Beldesi yeni cami kuran kursu üçüncü, Hacırahmanlı beldesi çarşı cami kuran kursu ise dördüncü oldu.

İlçe Müftüsü Mehmet Altay, final maçının ardından düzenlenen kupa töreninde yaptığı konuşmada, turnuvaya katılan tüm takımlara ve turnuvanın düzenlenmesine destek veren İlçe Belediyesi ile Gençlik Merkezi'ne teşekkür etti.

Altay, konuşmasının ardından şampiyon olan takımın kupasını verdi. Daha sonra dereceye giren takımların kupa ve madalyaları teslim edildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber