26 Ağustos 2013'den önemli gündem başlıkları

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Rize Ayder'de, Kaçkar Resort Hotelin açılışını yapacak.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Ağustos 2013 07:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Alevi-Bektaşi Kültür Enstitüsü heyetini, Tarabya Köşkü'nde kabul edecek.

2- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Rize Ayder'de, Kaçkar Resort Hotelin açılışını yapacak.

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sinanpaşa, Sandıklı, Dinar, Başmakçı, Dazkırı ve Evciler ilçelerinde ziyaretlerde bulunacak.

4- Mısır'da, Rabiatul Adeviyye ve Nahda meydanlarında darbe karşıtlarına yapılan müdahale, devrik Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek'in tahliye kararı ve Müslüman Kardeşler Teşkilatı yönetici ve mensuplarına yönelik gözaltılar ve yansımaları takip ediliyor.

5- Suriye'deki iç savaş ve Şam'ın banliyölerine düzenlenen kimyasal silah saldırısına ilişkin gelişmeler izleniyor.

6- Türkiye İstatistik Kurumu, "Sanayi ve Hizmet Sektörlerinde Yoğunlaşma 2011" haber bülteni ile 2013 yılı Ocak-Haziran dönemi yapı izin istatistiklerini açıklayacak.

7- Anadolu Ajansı'nın (AA), Genelkurmay Başkanlığının katkılarıyla hazırladığı Mehmetçiğin yaşamını anlatan, "Ocak-Mehmetçiğin Dünyası" fotoğraf sergisi, Harbiye'deki Askeri Müze ve Kültür Sitesi Komutanlığında açılacak.

8- Spor Toto Süper Lig'de, 2. haftanın son maçlarında Trabzonspor-Çaykur Rizespor, Kayseri Erciyesspor-Beşiktaş karşı karşıya gelecek.

9- Fenerbahçe, Arsenal ile 27 Ağustos Salı günü deplasmanda yapacağı UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçı için İngiltere'ye gidecek.

- Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Emirates Stadı'nda basın toplantısı yapacak. Sarı lacivertli takım, son antrenmanını aynı statta gerçekleştirecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber