27 Ağustos 2013'ten önemli gündem başlıkları

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Ağustos 2013 00:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, BM Türkiye Mukim Koordinatörü ve BM Kalkınma Programı Türkiye Mukim Temsilcisi Kamal Malhotra'yı Tarabya Köşkü'nde kabul edecek. (İstanbul/17.00)

2- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Trabzonspor Kulübünü ziyaret edecek. (Trabzon/16.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, AB Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı ve Başbakanlık Yurt Dışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı arasında, yurt dışında yaşayan vatandaşlara yönelik, hukuki çalışmalara ilişkin işbirliği protokolü ve Avrupa Birliği Leonardo da Vinci Projesi'nin imza törenine katılacak. (Ankara/10.00)

2- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Keçiören Belediyesi tarafından yaptırılan "Engelsiz Park"ın açılış törenine katılacak. (Ankara/10.00)

3- AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Bosna Hersek Büyükelçisi Damir Dzanko'yu kabul edecek. (Ankara /14.00)

4- Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, valiliği ziyaret edecek, AK Parti il teşkilatı toplantısında konuşma yapacak. (Karabük/10.00)

5- Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, "Orta Asya'da Türk-Kore İşbirliği Müteahhitlik Toplantısı"na katılacak. (İstanbul/10.00)

6- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ericsson Türkiye Yönetim Kurulu'nu kabul edecek. (Ankara/10.00)

7- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, organize sanayi bölgesi, ticaret ve sanayi odası ile ticaret borsasını ziyaret edecek, Afyonkarahisar'ın kurtuluş yıl dönümü kutlama programına katılacak (Ankara/11.30/12.15/13.00/15.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Mısır'da, Rabiatul Adeviyye ve Nahda meydanlarında darbe karşıtlarına yapılan müdahale, devrik Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek'in tahliye kararı ve Müslüman Kardeşler Teşkilatı yönetici ve mensuplarına yönelik gözaltılar ve yansımaları takip ediliyor. (Kahire/İskenderiye)

2- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımalarıyla Şam'ın banliyölerine düzenlenen kimyasal silah saldırısına ilişkin gelişmeler izleniyor. (Şam/Halep/Beyrut)

3- Uluslararası Nakliyeciler Derneği İcra Kurulu Başkanı Fatih Şener ile derneğin AB uzmanı Can Baydarol , Avusturya'nın Türk tırlarına uyguladığı transit geçiş kartı kısıtlamasını anlatmak üzere basın toplantısı yapacak. (Viyana)

EKONOMİ

1- Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, finansal piyasalara ilişkin son gelişmeleri AA Finans Masası'nda değerlendirecek. (Ankara/10.30)

2- Hazine, 2 tahvil ihalesi düzenleyecek. (Ankara)

3- Türkiye İstatistik Kurumu, ağustos ayına ilişkin sektörel güven endekslerini açıklayacak. (Ankara/10.00)

SPOR

1- Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında İngiltere temsilcisi Arsenal ile Londra'daki Emirates Stadı'nda karşılaşacak. (Londra/TSİ 21.45)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber