Şüpheli amcaoğlu gözaltına alındı

ESENYURT'ta oto kiralama dükkanın önünde Seyit Güler(35) ile Yusuf Torgut'un (32) tabancayla vurularak öldürmesi olayıyla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 29 Ağustos 2013 11:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şüpheli amcaoğlu gözaltına alındı

ESENYURT'ta oto kiralama dükkanın önünde Seyit Güler(35) ile Yusuf Torgut'un (32) tabancayla vurularak öldürmesi olayıyla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Biri öldürülen Seyit Güler'in amcaoğlu olan şüpheliler suçlamaları kabul etmezken gönderildikleri adliyede tutuklandılar.

Cumhuriyet Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı, Havuzlu Kavşak mevkiinde 21 Haziran 2013 tarihinde meydana gelen olayda oto kiralama dükkanı bulunan Seyit Güler ile Yusuf Torgut işyerlerinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Saldırgan iki arkadaşı yaylım ateşine tutarak öldürdükten sonra kaçtı. Olayda Seyit Güler ve Yusuf Torgut hayatını kaybetti.

Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada olayın Seyit Güler'in amcaoğlu Ertunç G. tarafından gerçekleştirildiğini tespit etti. İki amcaoğlu arasında bir alacak verecek meselesi yüzünden 3 yıldır husumet olduğu öğrenildi. Polis önceki gün şüpheli Ertunç G.'yi (30) gözaltına aldı. Ertunç G.'nin olaydan sonra kaçtığı otomobili kullandığı tespit edilen Hikmet K.(30) da yakalandı.

Şüpheli Ertunç G. poliste ifade vermeyerek “susma” hakkını kullandı. Diğer şüpheli Hikmet K. ise “Arabayla onu bir yere götürmemi istedi. Beni sokak üzerinde durdurdu. Yürüyerek uzaklaştı. Daha sonra silah sesleri duydum. Bir süre sonra koşarak geldi. İşinin bittiğini gitmemiz gerektiğini söyledi.” dedi.

Polis Ertunç G.'nin olaydan sonra bir bahçeye gömdüğü silahı da buldu. Poliste işlemleri tamamlanan iki şüpheli adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(BB) (FOTOĞRAFLI)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber