Kapkaççı önce sürükledi ardından darp etti

Adana'da, içinde 2 bin Euro para bulunan çantayı kapkaç yöntemiyle çalmak isteyen zanlıya direnen yaşlı kadın önce sürüklendi, ardından darp edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ağustos 2013 09:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kapkaççı önce sürükledi ardından darp etti

Adana'da, içinde 2 bin Euro para bulunan çantayı kapkaç yöntemiyle çalmak isteyen zanlıya direnen yaşlı kadın önce sürüklendi, ardından darp edildi.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Hadırlı Mahallesi'nde meydana geldi. Almanya'da bir fabrikadan emekli olan 75 yaşındaki Zahide Öcel, bir bankanın şubesine gidip 2 bin Euro çekti. Yaşlı kadın daha sonra paranın bir miktarını bozdurmak için döviz bürosuna geçti. Yaşlı kadın burada parasını Türk Lirası'na çevirdikten sonra evine gitmek için dışarı çıktı. Bu arada döviz bürosunun önünde bekleyen bir kişi, yaşlı kadını takip etmeye başladı. Şahıs, durakta yolcu minibüsü bekleyen Öcel'in yanına giderek, "Ben askere gideceğim, ancak param yok" diye kadınla sohbet etmeye başladı. Daha sonra ise yaşlı kadınla birlikte dolmuşa binerek onu takip etmeye devam etti. Takip edildiğinden haberi olmayan yaşlı kadın dolmuştan inerek evine geldi. Evinin bahçe kapısının kilidini açmaya çalışırken arkasından yaklaşan kapkaççı, kadının kolunun altındaki çantasını almaya çalıştı. Ancak yaşlı kadın çantayı vermedi. Bunun üzerine zanlı çantayı daha sıkı çekince yaşlı kadın yere düştü. Kapkaççı, çantasını bırakmayan yaşlı kadının yüzüne yumruk atarak çantayı alıp olay yerinden kaçtı. Yaşlı kadın aldığı darbe üzerine bayıldı. Zahide Öcel'in akrabaları, sokak ortasında baygın haldeki yaşlı kadını bulunca ambulans çağırdı.

Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaşlı kadının kafasına dikiş atıldıktan sonra ertesi gün taburcu edildi. Yaşlı kadının sol gözü, aldığı darbeler sonucunda morarak tamamen kapandı.

Zahide Öcel yaşadığı dehşet dolu anları korku içinde anlatarak, "Çantamı almak istedi ben vermedim. O çekti ben çektim, o çekti ben çektim yere düştüm. Çantayı alamayınca bana vurdu mu yoksa düştüğümde kafamı çarptım bilmiyorum. Ondan sonrasını hatırlamıyorum akrabalarım geldiğini hatırlıyorum. Zanlıyı bulup benim paramı versinler. Benim gözüm o zanlının sülalesini değer. Düştüğüm hale bakın" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber