Almanya'dan tatile geldi, çatıdan düşüp öldü

Aydın'ın Nazilli İlçesi'ne Almanya'dan tatile gelen 66 yaşındaki Fehamettin Parlak, evinin yanında bulunan dükkanı garaja dönüştürmek için çatısında çalışırken, 2.5 metre yükseklikten düşüp ağır yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 01 Eylül 2013 12:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Almanya'dan tatile geldi, çatıdan düşüp öldü

Aydın'ın Nazilli İlçesi'ne Almanya'dan tatile gelen 66 yaşındaki Fehamettin Parlak, evinin yanında bulunan dükkanı garaja dönüştürmek için çatısında çalışırken, 2.5 metre yükseklikten düşüp ağır yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılmak istenen Parlak yoldayaşamını yitirdi.

Olay, Nazilli İlçesi Şirinevler Mahallesi 274 Sokak'ta dün saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Almanya'da yaşayan evli 4 çocuk babası Fehamettin Parlak, bir süre önce tatil için Aydın'ın Kuşadası İlçesi'ndeki yazlığına geldi. Parlak ve eşi daha sonra Nazilli'deki evlerine gitti. Almanya'ya dönüş için hazırlık yapan Parlak, evinin yanında bulunan ve kullanılmayan dükkanı otomobili için garaj yapmaya karar verdi. Parlak, dükkanın 2.5 metre yüksekliğindeki çatısına çıkıp kiremitleri düzelttiği sırada, çürüyen tahtanın kırılmasıyla beton zemine çakıldı.

Başından ağır yaralanan Fehamettin Parlak, eşinin haber vermesi üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansa alındı. Parlak, Nazilli Devlet Hastanesi'ne götürüldüğü sırada yolda yaşamını yitirdi. Parlak'ın ailesi acı haberle gözyaşlarına boğuldu. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber