Sanat TIR'ı bir kez daha Toros Mahallesi'nde

Büyükşehir Belediyesi Sanat Tırı, mahalle sakinlerinin talebi üzerine Toros Mahallesi'nde üçüncü kez etkinlik düzenledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Eylül 2013 11:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Büyükşehir Belediyesi Sanat Tırı, mahalle sakinlerinin talebi üzerine Toros Mahallesi'nde üçüncü kez etkinlik düzenledi.

Daha önce iki kez Kapalı Semt Pazarı ve Doğal Park civarında etkinlik düzenleyen Büyükşehir Belediyesi Sanat Tırı, mahalle sakinlerinin yoğun talebi üzerine bu kez de Hayal Park civarında vatandaşlarla buluştu. Halk oyunları gösterileri ile başlayan etkinlikler Hacivat Karagöz Gölge Oyunu ile devam etti. Çocukların büyük ilgi gösterdiği gölge oyunu gösterilerinin ardından Halil İbrahim Kurum sahneye çıktı. Halil İbrahim Kurum gece boyunca söylediği birbirinden güzel şarkılarla Toros Mahallesi sakinlerini coşturdu.

Toros Mahallesi sakinleri Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'a teşekkür ederek, "Sanat Tırı daha önce de mahallemize gelmişti. Ancak biz yeniden istedik. Bizi kırmayarak sanat tırının mahallemizde yeniden etkinlik düzenlenmesini sağlayan Başkanımız Zihni Aldırmaz'a teşekkür ederiz" dediler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber