Urla'daki 4 günlük antika ve sanat festivali sona erdi

Urla Belediyesi ve Urla Sanat Sokağı Derneği’nin birlikte düzenlediği sanat ve antika festivali sona erdi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Eylül 2013 13:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Urla'daki 4 günlük antika ve sanat festivali sona erdi

Urla Belediyesi ve Urla Sanat Sokağı Derneği'nin birlikte düzenlediği sanat ve antika festivali sona erdi.

Cumbalı Rum evlerinin süslediği ve tarihi bir atmosfere sahip olan Zafer Caddesi'ndeki 4 günlük sanat ve antika esintisi geçtiğimiz akşam sona erdi. 200'e yakın sanatçının katılımıyla gerçekleşen festivali yüzlerce kişi ziyaret etti. Sanatın her dalına ev sahipliği etmiş olan sokak, günlerce canlı müzikle dans gösterilerine de sahne oldu. Resim sergilerinden, asırlık antikalara, seramik sanatçılarından, cam ustalarına kadar her türde sanatın canlı performansını izleme şansı tanıdı.

KÜLTÜR VE SANAT KENTİ URLA'YA YAKIŞIR BİR FESTİVAL

Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu'nun katılımıyla birlikte keyifli sohbetlerin yaşandığı gecelerde Karaosmanoğlu, Urla'nın vizyonuna yakışır bir etkilik olduğunu dile getirerek, kültür ve sanat kenti Urla'ya yakışır organizasyonların devamının geleceğini dile getirdi.

"Urla'da sanatın her dalını yaşayabilirsiniz" diyen başkan Karaosmanoğlu, dilerseniz fotoğraf sanat evimizde her ay farklı bir sanatçının kadrajından çıkan fotoğrafları gezebilir, isterseniz Atatürk Kültür Merkezimizde resim, heykel ve daha birçok farklı sergiye ulaşabilirsiniz” diyerek herkesi Urla'ya davet etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber