Kuaförlük kursuna genç kızlardan büyük ilgi

Kütahya'nın Pazarlar İlçe Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan 5 ay süreli saç bakımı ve kuaförlük kursuna genç kızlar büyük ilgi gösterdiler.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Eylül 2013 11:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kuaförlük kursuna genç kızlardan büyük ilgi

Kursta 13 kursiyere kurs boyunca; saç bakımı, saç kesimi ve saç boyama teknikleri öğretiliyor. Saça geçici ve kalıcı şekil verme ile boyama tekniklerinin öğretildiği kursun 5 ay devam edeceği, hafta içi akşam saatlerinde verilen ve toplam 832 saat sürecek kursu kuaför Yaşar Karaağaç Ünlü'nün verdiği bildirildi. Kurs eğitmeni Yaşar Karaağaç Ünlü, "5 aylık kurs süresinde kursiyerlerimize saça geçici ve kalıcı şekil verme ile boyama teknikleri ile ilgili konuları öğretip meslek sahibi yapıyoruz. Bu kursu başarıyla tamamlayanlara Halk Eğitimi Merkezince kurs bitirme belgesi verilecektir. Bu belge ile iş yeri açabileceklerdir" dedi.

Pazarlar Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hakkı Yıldız ise, "Saça geçici ve kalıcı şekil verme ile boyama teknikleri kursuna 13 kursiyer katıldı. Kurs 5 ay devam edecektir. Hafta içi akşam saatinde devam eden kurs toplam 832 saattir. Kurs bitiminde kursiyerlere meslek edindirici bilgiler ve sertifikalar verilecektir. Halk Eğitimi Merkezimizce meslek edindirme kurslarımız devam ediyor. Vatandaşlardan gelecek yeni taleplere açığız" diye konuştu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber