Devrek Engelliler Derneği'nden Ayvalık gezisi

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Devrek Engelli Vatandaşlara Yardım ve Dayanışma Derneği tarafından Balıkesir’in Ayvalık ilçesine gezi düzenlendi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Eylül 2013 14:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Devrek Engelliler Derneği'nden Ayvalık gezisi

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Devrek Engelli Vatandaşlara Yardım ve Dayanışma Derneği tarafından Balıkesir'in Ayvalık ilçesine gezi düzenlendi.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Devrek Engelli Vatandaşlara Yardım ve Dayanışma Derneği tarafından 20 kişilik engelli ve engelli aileleri ile birlikte bu yıl 21. düzenlenecek”21. Ayvalık Zihinsel Engelliler Şenliği”ne katılmak üzere yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Balıkesir'in Ayvalık ilçesine gittiler. Devrek Cumhuriyet Alanından düzenlenen uğurlama merasiminde konuşan dernek başkanı Songül Malkoç,” Zihinsen Özürlüler Federasyonu'nun bu yıl 21. düzenlenecek olan “21.Ayvalık Zihinsel Engelliler Şenliklerine” katılmak üzere Devrek Engelli Vatandaşlara Yardım ve Dayanışma Derneği olarak 20 kişilik engelli ve engelli aileleri ile birlikte yola çıkıyoruz. Ben aynı zamanda hem dernek başkanı hem de Zihinsel Özürlüler Federasyonu Genel Sekreteri olarak yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte bu ailelerimizle birlikte beş gün sürecek olan hem tatil, hem eğlence ve hem de Ayvalıkta düzenlenecek diğer etkinlikleri takip edeceğiz. İnanıyorum ki birlikte çok güzel birkaç gün geçireceğiz. Buradaki amacımızın asıl gayesi hem ailelere hem de engelli çocuklarımıza moral ve motivasyon sağlamak gelecek yıllarda da bu tür etkinliklerimiz kesintisiz devam edecek” dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber