Eskişehir'deki silahlı kavga

Eskişehir’de komşular arasında çıkan ve 2 kişinin yaralandığı kavgaya karıştıkları iddia edilen zanlılardan baba Erdal Y., olay sonrasında kalp krizi geçirmesi üzerine tedavi altına alınırken, oğlu Çinar Y. ise adliyeye sevk edildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Eylül 2013 15:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eskişehir'deki silahlı kavga

Eskişehir'de komşular arasında çıkan ve 2 kişinin yaralandığı kavgaya karıştıkları iddia edilen zanlılardan baba Erdal Y., olay sonrasında kalp krizi geçirmesi üzerine tedavi altına alınırken, oğlu Çinar Y. ise adliyeye sevk edildi.

Dün, Esentepe mahallesi Yeşil Meydan caddesinde meydan gelen olayda, Erdal Y. ile oğlu Çınar Y., komşuları olan ve aralarında daha önceden husumet bulunan Sinan Y. ile Hamiyet A. ve ismi öğrenilemeyen eşine, 'küfürleşme ' meselesi yüzünden av tüfeği ile ateş açtıktan sonra yerinden kaçmıştı. Tüfekten çıkan saçmalarla yaralanan Sinan Y. ile Hamiyet A., olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansıyla Eskişehir Yunus Emre ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmış, zanlı baba ve oğul ise polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınan baba Erdal Y.'in emniyette kalp krizi geçirmesi üzerine hastanede tedavi altına alındığı öğrenilirken, oğlu Çınar Y. ise ifadesinin alınmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber