Atalantekke ve Tekeciler köylerinde otobüs sevinci

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin haftada iki gün Tepebaşı’na bağlı Atalantekke ve Tekeciler köylerinde otobüs seferi koyması vatandaşlar arasında memnuniyetle karşılandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Eylül 2013 16:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Atalantekke ve Tekeciler köylerinde otobüs sevinci

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin haftada iki gün Tepebaşı'na bağlı Atalantekke ve Tekeciler köylerinde otobüs seferi koyması vatandaşlar arasında memnuniyetle karşılandı.

Atalantekke Köyü Muhtarı Ahmet Yıldız ve Tekeciler Köyü Muhtarı Harun Yılmaz, önceden köylerine otobüs seferi yapılmadığını için çok zorluk çektiklerini anlattılar. Muhtarlar “Şimdi haftada iki gün sefer var. Bu bizi rahatlattı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen'e ve Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç'a köy halkımız adına teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun” dediler.

İlk seferini geçen çarşamba günü yapan otobüslerin, ulaşımda önemli rahatlama yarattığını söyleyen Atalantekke Köyü sakinleri, emeği geçenlere teşekkür ediyor. Köy halkından Ahmet Nizamoğulları, “Ulaşım olmadığı için otobüse binmek ve ana yola çıkmak için 3 kilometre yürüyorduk” derken, Mehmet Kahraman da, “Haftada iki gün, şimdilik işimizi görüyor” diye konuşuyor. Kâmil Afşar ise, “Otobüsün gelmesi, insanın damarlarında kanın dolaşması gibi oluyor” benzetmesini yaparken, Hüsamettin Kaymaz, “Artık köyümüz merkeze bağlanmış oldu” şeklinde konuşuyor. Halil Yıldız da, emeği geçenlere teşekkür ediyor.

Daha önce bölgeye yakın Kozkayı ve Sulukaraağaç'a kadar giden 79 nolu belediye otobüsünün haftanın çarşamba ve cumartesi günleri olmak üzere köylerine ulaşmasından dolayı Atalantekke ve Tekeciler köylerine bayram sevinci yaşanıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber