Sınır kapısında patlama!

Haber Giriş : 17 Eylül 2013 15:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sınır kapısında patlama!

Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısı'na 1 kilometre uzaklıktaki mesafede bomba yüklü bir aracın patlatılması sonucu ilk belirlemelere göre 11 kişinin öldüğü, 5'i ağır 15 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Bab El Hava Sınır Kapısı yakınlarındaki bombalı bir araç uzaktan kumandayla patlatıldı. Aracın infilak etmesi sırasında ilk belirlemelere göre 11 kişi hayatını kaybetti, 5'i ağır 15 kişi de yaralandı.

Bomba yüklü aracın patlaması sırasında çevrede bulunan bazı araçların da hasar gördüğü belirtildi.

Cilvegözü Sınır Kapısı'nda 11 Şubat'ta bomba yüklü bir araçla gerçekleştirilen saldırıda 18 kişi ölmüş, 24 kişi de yaralanmıştı.

Ambulanslar, yaralıları almak için Suriye tarafına hareket etti

Suriye'nin İdlip kentine bağlı Sermada kasabası ile Babel El Havva Sınır Kapısı yakınlarında meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 7 kişi öldü. Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre bombalı aracın patlatılması sonucu 7 kişi hayatını kaybetti, 25'ten fazla kişi de yaralandı. Babel El Havva Sınır Kapısı'nın hemen karşısında bulunan Cilvegözü Sınır Kapısı'nda TIR'ların girişleri durduruldu. Cilvegözü Sınır Kapısı'nda bekletilen ambulanslardan bir kaçı sınır kapısından geçerek patlamanın yaşandığı bölgeye intikal etmeye başladı.

İHA-CHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber