Antalyasporlu hentbolcuya uyuşturucu tutuklaması

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Antalyaspor hentbol takımı oyuncusu Recai D., bir arkadaşıyla birlikte uyuşturucu suçundan gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 18 Eylül 2013 11:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Antalyasporlu hentbolcuya uyuşturucu tutuklaması

Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin Kültür Mahallesi'nde bir kafenin önünde, bir kişinin öğrencilere uyuşturucu madde sattığı ihbarıyla, 21 yaşındaki Durmuş G.'yi gözaltına aldığı, şüphelinin üzerinde 7 adet satışa hazır uyuşturucu maddesi bulunduğu belirtildi. Durmuş G.'nın ifadesinde, uyuşturucu maddeleri sporcu Recai D.'den aldığını öne sürdüğü, bu iddiar üzerine Recai D.'nin gözaltına alındığı kaydedildi. Sağlık kontrolünden geçirilen iki şüpheli, evlerin aranmasının ardından Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi. Recai D. ve Durmuş G., bu sabah uyuşturucu suçlamasından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Antalya E Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

'UYUŞTURUCU SATIŞI DEĞİL TEKNİK TAKİP'

Antalyaspor hentbol takımından bir yönetici ise Recai D'nin, teknik takipteki bir arkadaşı ile telefonda görüşüp buluşmasından sonra gözaltına alındığını, uyuşturucu satma ya da kullanma diye bir olay olmadığını belirtti. Yönetici, Recai D.'nin Bursa'dan bir arkadaşının Antalya'ya tatile geldiğini, teknik takipteki bu kişi ile telefonla görüştüğünü, buluşmasından 10 dakika sonra polisin olay yerine baskın düzenlediğini öne sürdü.

Bursa Nilüferspor'da oynayan Recai D. ile kardeşi Recep D., Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Antalyaspor'a bir hafta önce transfer olarak imza atmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber