Şampiyonaya katılacak öğretmenleri için para topladılar

ŞIRNAK'ın Silopi İlçesi Çukurca Köyü İlk ve Ortaokulu beden eğitimi öğretmeni Pınar Demiray'ın Avrasya Uluslararası Tekvando Şampiyonası'na katılması için öğrencileri kendi aralarında para topladı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 18 Eylül 2013 19:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şampiyonaya katılacak öğretmenleri için para topladılar

Kutu içinde parayı alıp duygulanan Demiray, "Parayı öğrencilerimin ihtiyaçlarını karşılamak için okul aile birliğine teslim edeceğim" dedi.

Silopi'nin Çukurca Köyü İlk ve Ortaokulu'nda beden eğitimi öğretmeni olan Pınar Demiray, aynı zamanda tekvando sporu yapıyor. Daha önce Güney Kore ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde düzenlenen uluslararası turnuvalara katılıp, altın madalya kazanan Demiray, şimde 23-27 Ekim tarihleri arasında KKTC'de yapılacak 13'uncü Avrasya Uluslararsı Tekvando Şampiyonası'na hazırlanıyor. Demiray, kendisi şampiyonaya hazırlanırken, öğrencilerini de Şırnak'ta ilk ve orta dereceli okullar arasında düzenlenecek atletizm yarışmalarına hazırlıyor. Köy yolunda öğrencileri ile koşu yaparak yarışmalara hazırlanan öğrenci ve öğretmene köylüler de destek veriyor.

Öğrencileri, öğretmenleri Demiray'ın KKTC'deki şampiyonaya gidebilmesi için harçlıklarından para biriktirip bir kutu içinde toplayıp, öğretmenlerine teslim etti. Öğrenciler öğretmenlerini çok sevdikleri için kendi aralarında okul harçlıklarını biriktirdiklerini ve öğretmenlerine verdiklerini söyledi.

Öğretmen Pınar Demiray, öğrencilerin para topladığından haberi olmadığını belirterek, "Çocukların beni düşünüp kendi aralarında para toplayıp yardımcı olmaya çalışmaları ayrıca duygulandırdı. Bu parayı onların ihtiyaçlarını gidermek için okul aile birliğine teslim edeceğiz. Onlara harcamak için gereken ne varsa yapacağım. Bu bana para ile ölçülmeyecek bir maneviyatın, çok zengin bir yüreğimiz olduğunu gösterdi" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber