21 Eylül 2013'ten önemli gündem başlıkları

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Eylül 2013 07:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, parlamento heyetiyle İran'a gidecek

- Çiçek, İran Meclis Başkanı Ali Laricani ile bir araya gelecek. İran Meclisi'ndeki görüşmenin ardından Çiçek, Laricani'nin onuruna verdiği akşam yemeğine katılacak.

2- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Valiliği tarafından onuruna verilen öğle yemeğine katılacak, valiliği ve 2. Ordu Komutanlığını ziyaret edecek, belediye binası yanındaki alanda toplu açılış törenine katılacak ve Mahmut Çalık Anadolu Lisesinin açılışını yapacak.

- Bakanlar Mehdi Eker, Cevdet Yılmaz, Mehmet Şimşek ve Nabi Avcı, Erdoğan'ın programında yer alacak.

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Kırıkhan İlçe Başkanlığı binasının açılışını yapacak. Cilvegözü Sınır Kapısı'nı ziyaret edecek, esnafla bir araya gelecek. Kılıçdaroğlu, daha sonra Hatay'daki izinsiz gösteriler sırasında hayatını kaybeden Ahmet Atakan'ın ailesine, Hz. Hızır Makamı'na, Vakıflı ve Hıdırbey köyleri ile Samandağ Belediyesine ziyarette bulunacak. (Hatay)

4- Mısır'da darbe karşıtı gösteriler, Kirdase semtine düzenlenen operasyon sırasında Tümgeneral Nebil Ferac'ın hayatını kaybetmesi ve Gazze sınır bölgesinde düzenlenen askeri operasyonlara ilişkin gelişmeler izleniyor.

5- Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ndeki (IKBY) Erbil, Süleymaniye ve Duhok illerinde parlamento seçimleri yapılacak.

6- Uluslararası Altın Koza Film Festivali, ödül töreniyle sona erecek.

7- Spor Toto Süper Lig'de 5. hafta mücadelesi, Torku Konyaspor-Gençlerbirliği, Sivasspor-Kasımpaşa, Fenerbahçe-Elazığspor ve Eskişehirspor-Medical Park Antalyaspor maçlarıyla devam edecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber