Çarpıp kaçtı, ölüme sebep olan sürücü 15 bin lira kefaletle serbest kaldı

Aksaray- Ankara Karayolu'nda yolun karşısına geçmeye çalışan 52 yaşındaki Alaaddin Gül'e çarparak ölümüne neden olan sürücü kaza yerinden kaçtıktan bir hafta sonra yakalandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 21 Eylül 2013 12:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çarpıp kaçtı, ölüme sebep olan sürücü 15 bin lira kefaletle serbest kaldı

Aksaray- Ankara karayolunda karşı tarafa geçmeye çalışan Alaaddin Gül'e plakası belirlenemeyen bir araç çarptı. Kaza sırasında sürüklenerek ağır yaralanan Gül, kaldırıldığı Kulu Devlet Hastanesin'de öldü. Sürücünün kaçtığı kazadan sonra Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölgedeki Mobese kamera kayıtlarını inceledi. Bu sırada aşırı hızlı gittiği gerekçesiyle ceza yazılan 54 B 9825 plakalı bir kamyonetin sağ dikiz aynasının bulunmadığı tespit edildi. Olay yerinde bulunan dikiz aynası da incelemeye alınırken aşırı hızdan trafik cezası yazılan Sakarya'nın Hendek ilçesinde ikamet eden Rahmi A., gözaltına alındı. Yapılan incelemede olay yerindeki dikiz aynası Rahmi A.'nın kullandığı 54 B 9825 plakalı kamyonete ait olduğu tespit edildi.

Şereflikoçhisar İlçesi'ne getirilen Rahmi A., sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından 15 bin TL karşılığında tutuksuz yargılanmak üzere kefaletle serbest bırakıldı. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber