Plevnespor kafilesi zehirlendi

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde düzenlenen 4'lü voleybol turnuvasına katılan Voleybol Erkekler 1. Lig takımlarından Tokat Belediye Plevnespor'un 15 kişilik kafilesi, gıda zehirlenmesi sonucu hastanelik oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Eylül 2013 19:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Plevnespor kafilesi zehirlendi

Türk Telekom'un ev sahipliğinde 20- 22 Eylül tarihleri arasından Alanya Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvanın son gününde, Adana Beyzaspor ile karşılaşacak olan Tokat Belediye Plevnespor'un 12 oyuncusu, 2 antrenörü ve şoförü, bu sabah mide bulantısı ve kusma şikayetiyle Alanya Devlet Hastanesi'ne gitti. Sporculardan Semih Çelik, Mustafa Karahançer, Serdar Semerci ve Kolombiyalı Sergio David Gattanbolanos'a serum tedavisi uygulanarak 'gıda zehirlenmesi şüphesi' ile rapor verildi. Antrenör Hüseyin Özcoşan, yardımcı antrenör Ali Rıza Tayoğlu ve şoför Bahattin İlter ile diğer 8 oyuncu ise ayakta tedavi oldu. Serum tedavisinin ardından taburcu olan Tokat Belediye Plevnespor kafilesi, Cumhuriyet Polis Merkezi'ne giderek kaldıkları otelin yetkililerinden şikayetçi oldu.

ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Antrenör Hüseyin Özcoşan, zehirlenme olayı nedeniyle bugün oynayacakları Adana Beyzaspor maçını oynayamadıklarını ve Tokat'a dönmek üzere yola çıktıklarını söyledi. Sporcularında dün akşam yedikleri yemeğinin ardından mide bulantısı ve kusma şikayeti başladığını belirten Hüseyin Özcoşan, "Bazı oyuncularım duş suyunun koktuğunu söyledi. Az yemek yiyen arkadaşlarımızda ise hafif mide bulantısı şikayeti vardı. Bu sabah şikayetler artınca hastaneye gittik. 4 oyuncumuza serum verildi.. Diğer oyuncular ise ayakta tedavi gördü. Taburcu olduktan sonra otelden şikayetçi olduk. Tokat'ta tekrar hastaneye giderek tahlil yaptıracağız" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber