Kurucaşile Liman Öğrenci Yurdu hizmete açıldı

Bartın’ın Kurucaşile ilçesinde Kurucaşile Eğitim ve Öğretimi Destekleme Derneği tarafından yaptırılan Özel Liman Öğrenci Yurdu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Eylül 2013 13:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kurucaşile Liman Öğrenci Yurdu hizmete açıldı

Bartın'ın Kurucaşile ilçesinde Kurucaşile Eğitim ve Öğretimi Destekleme Derneği tarafından yaptırılan Özel Liman Öğrenci Yurdu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış törenine Kurucaşile Kaymakam Vekili Fatih İzmirli, Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış, Özel Öğrenci Yurtları Bölge Sorumlusu Hüseyin Yılmaz, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Dernek Başkanı Adil Akgül, bin 300 metrekare kapalı alanı bulunan öğrenci yurdunda orta öğretim, lise ve yüksek öğrenim gören öğrencileri barındırarak imkanlar ölçüsünde onların eğitim, yeme, içme, ısınma masraflarını karşılamayı amaçladıklarını belirtti.

Öğrenci Yurtları Bölge Sorumlusu Hüseyin Yılmaz açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Geleceğimizin teminatı gençlerimizi bilgili, becerikli, liyakatli, mukaddesatına bağlı, kimseyi itelemeyen ötelemeyen, kimseye tepeden bakmayan, ama kendisin de ötelenmesine, tepeden bakılmasına müsaade etmeyecek, yeri gelince ihtiyaç olması halinde nazlı ve şanlı bayrağımız için memleketimiz için seve seve canını dahi feda edecek altın bir neslin yetişmesine katkıda bulunacak böylesine değerli bir eserin ilelebet daim olmasını temenni ediyorum. İnsanların hayırla anılması için, memleketimiz için toplumun hizmetinde olacak hayırlı eserler bırakmamız için hayırlı evlatlar yetiştirmeliyiz” dedi.

Kurucaşile Kaymakam Vekili Fatih İzmirli yurt binasının yapılmasında emeği geçen tüm hayırseverlere teşekkür etti. Yapılan konuşma ve duaların ardından yurt binasının açılışı gerçekleştirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber