Bartın'a 9 milyon TL çalışma ödeneği ayrıldı

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, toplum yararına çalışma programı kapsamında 1 Ekim tarihinden itibaren 9 ay süre ile çalışacak olan işçilere ödenmek üzere 9 milyon lira ödeneğin ayrıldığını, bunun 3 milyon lirasının Bartın İŞKUR’a gönderildiğini açıkladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Eylül 2013 14:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bartın'a 9 milyon TL çalışma ödeneği ayrıldı

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, toplum yararına çalışma programı kapsamında 1 Ekim tarihinden itibaren 9 ay süre ile çalışacak olan işçilere ödenmek üzere 9 milyon lira ödeneğin ayrıldığını, bunun 3 milyon lirasının Bartın İŞKUR'a gönderildiğini açıkladı.

AK Parti Bartın Milletvekili Tunç, toplum yararına çalışma programları kapsamında çevre ve yeşil alanların düzenlenmesi, kamusal altyapının yenilenmesi, kültürel alanları restorasyonu, okulların temizliği ve bakımı ve benzeri toplum yararına iş ve hizmetlerin gerçekleştirilmesi amacıyla yapılan projelere destek verildiğini belirtti. Milletvekili Tunç, geçtiğimiz 5 yıldan bu yana Bartın'da dönemler halinde 250'şer kişinin istihdam edildiğini son olarak ise 800 kişilik ödeneğin Bartın'a ayrıldığını söyledi.

Milletvekili Tunç, “Bartın'a ayrılan ödenek nedeniyle Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'e teşekkür ediyoruz, ilimize hayırlı uğurlu olsun. Başvuruda bulunan hemşerilerimiz İŞKUR İl Müdürlüğünde çekilecek kuraların ardından işe başlayacaklar” dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber