Asansörün çelik halatı koptu

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki bir motosiklet tamirhanesinde çalışan 26 yaşındaki Özgür Karataş, alt kata inmek için kullandığı asansörün çelik halatının kopmasıyla üç metre yükseklikten zemine çakıldı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 24 Eylül 2013 16:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Asansörün çelik halatı koptu

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki bir motosiklet tamirhanesinde çalışan 26 yaşındaki Özgür Karataş, alt kata inmek için kullandığı asansörün çelik halatının kopmasıyla üç metre yükseklikten zemine çakıldı. Asansör içinde sıkışan ve hafif yaralanan Karataş'ı, polisle itfaiye ekipleri kurtardı.

Olay, Bodrum İlçesi Kumbahçe Mahallesi Artemis Caddesi'ndeki işyerinde bugün sabah saatlerinde meydana geldi. Motosiklet tamirhanesinde çalışan Özgür Karataş, bodrum kata inmek için asansörü kullandı. Bu sırada çelik halatlar kopunca asansör üç metreden zemine çakıldı. Asansör içinde sıkışan Karataş'ı kurtarmak için diğer çalışanlar yardıma koştu. Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri çağrıldı. Ekiplerin çalışmasının ardından kurtarılan Karataş, ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

DAHA ÖNCE DE OLMUŞ

Hafif yaralanan Karataş, asansörün halatının daha önce de bir kez koptuğunu dile getirdi. İşyeri sahibi Ökkeş Özkök, Asansörün bakımını kısa süre önce yaptırdık. Halatın kopmasına bir anlam veremedim. Teknik ekibi çağarıp asansörü inceleteceğiz dedi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber