Okulda dolabın altında kalarak ölen çocuğun görüntüleri basına dağıtıldı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde geçen cuma günü boş sınıfta dolabın altında kalan ve nefes alamayarak hayatını kaybeden Reşat Kino'nun görüntüsü basına dağıtıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Eylül 2013 18:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Okulda dolabın altında kalarak ölen çocuğun görüntüleri basına dağıtıldı

Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda boş sınıfta dolabın altında kalan ve nefes alamayarak hayatını kaybeden Reşat Kino’nun okulundaki güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntüleri, Kızıltepe Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş tarafından basına mensuplarına verildi.

Görüntülerde, 20 Eylül günü saat 17.04'te, küçük çocuğun okulun 2. katındaki boş koridorda oynayarak bazı sınıfları dolaşıp son sınıfa girdiği ve son olarak da hayatını kaybettiği sınıfa girdiği görülüyor.

Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda Cuma günü İstiklal Marşı sırasında ardından öğrenciler evlerine gitmiş ancak 2. sınıf öğrencisi 7 yaşındaki Reşat Kino eve gitmeyince ailesi merak ederek çocuğu aramaya başlamıştı. Okula giden baba ve amcası, yetkililerle görüşmüş ve sınıflardan birinde devrilmiş dolabın altında küçük çocuğun cesediyle karşılaşmıştı. Amcası tarafından Kızıltepe’de bir özel hastaneye kaldırılan küçük Reşat, burada yapılan tüm müdahale sonra hayatını kaybetmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber