Antalya Emniyeti kalite belgesini yeniledi

Antalya Emniyet Müdürlüğünce 10 Nisan 2007 tarihinden itibaren uygulanmakta olan TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Standardı ile ilgili olarak, TSE Antalya Bölge Koordinatörlüğü görevlileri tarafından belge yenileme amaçlı gözetim tetkikleri gerçekleştirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Eylül 2013 19:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Antalya Emniyeti kalite belgesini yeniledi

Yapılan tetkikler sonucu Antalya Emniyet Müdürlüğü'nün TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Standardı Belgesi ‘nin 2016 tarihine kadar geçerli olmak üzere yenilendiği bildirilirken, Kalite Yönetim Sistemi'nin, eleştiriye açık, sorgulayabilen, yenilikçi, katılımcı, ekip çalışmasını öngören, öneri ve sürekli geliştirmeyi isteyen bir sistem olduğu vurgulandı.

ISO 9001:2008 kalite yönetiminin dünyanın en gelişmiş ülkelerinin oluşturduğu bir sistem olduğu ifade edilen açıklamada, "Hizmetlerinin kaliteli olduğuna inanan kurum ve kuruluşlar bu belge ile uluslararası alanda da hizmetlerinin kalitesini tescil ettirmektedirler. Bu belge ile olaylara daha sistematik ve bilinçli yaklaşılmakta, kurum çalışanlarının kendine olan özgüvenini, işini sevme sahiplenme duygusunu daha da artırmak ve problemlere çözüm bulmada aktif katılımlar sağlanması hedeflenmektedir. Günümüz teknoloji çağında değişim ve gelişim, evrensel bir kuraldır ve bütün sistemler için zorunluluktur. İşte bu zorunluluk, Antalya Emniyet Müdürlüğünü, kaliteli yaşama ayak uydurmaya, değişim ve gelişim konusunda bir çalışmaya itmiştir. Antalya Emniyet Müdürlüğü yasal mevzuatlar çerçevesinde hizmetlerini zaten vermektedir. Verilen bu hizmetin TSE tarafından belgelendirilmesi, Emniyet Müdürlüğümüze prestij kazandırmakta, personelin motivasyonunu artırarak, kısa sürede, en iyi, en verimli ve sürekli gelişimi sistemleştirmeyi sağlamaktadır" denildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber