EGESEM-Bilimsel Akademi bilgisayar öğretecek

Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (EGESEM) Bilimsel Akademi Bilgisayar Kursları ortaklığıyla bilgisayar eğitimleri verecek

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Eylül 2013 08:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
EGESEM-Bilimsel Akademi bilgisayar öğretecek

Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (EGESEM) Bilimsel Akademi Bilgisayar Kursları ortaklığıyla bilgisayar eğitimleri verecek.

Kendini bilgisayar programları üzerinde geliştirmek ya da bilgisayar programları üzerinde uzmanlaşıp iş dünyasına atılmak isteyenler EGESEM’in bilgisayar kursları ile buluşuyor. Bilimsel Akademi Bilgisayar Kursları ile ortaklaşa yapılan eğitimlere ön kayıtlar başladı. Milli Eğitim Bakanlığı’ndan onaylı bilgisayar işletmenliği eğitiminden web tasarımına, grafik tasarım uzmanlığından autocad ile çizim eğitimine kadar birçok eğitimin verildiği kurslara sınırlı sayıda katılımcı alınacak.

EGESEM’in Bilgisayar ve Bilişim Programları içinde yer alan eğitimleri, 3D Studio Max ile Modelleme&Render, PLC ile Otomasyon Yazılım & Veritabanı Uzmanlığı (Mcpd) Netsis Bilgisayarlı Muhasebe, Sistem & Ağ Uzmanlığı (Mcıtp +Cisco Ccna), C / C++ ile Programlama, Java & Oracle Uzmanlığı, Solidworks İle Çizim & 3D Modelleme, İleri Düzey PLC ile Otomasyon, PLC ile Endüstriyel Haberleşme, Scada ve PLC Uygulamaları, Kompanzasyon & Enerji Verimliliği, Mobile Programlama & Uygulama Geliştirme, Solidworks ile Çizim & 3D Modelleme olarak sıralanıyor.

Katılımcılara eğitim sonunda EGESEM logolu sertifika verilecek. Bilgisayar programları dışında Akademik Lisans Üstü Eğitim Sınavı’na (ALES) katılmak isteyenler için de Bilimsel Akademi ve EGESEM ortaklığıyla ALES kursu açılacak. Eğitimin ön kaydı Bilimsel Akademi’nin (232) 445-67-39 nolu telefonundan ya da www.bilimsel.com.tr adresinden yapılabiliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber