Başbakan Erdoğan'dan sürpriz denetim

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan dün TBMM Başkanı Cemil Çiçek’le Yıldız Şale Köşkü ve Yıldız Sarayı’nda incelemelerde bulundu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 26 Eylül 2013 08:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başbakan Erdoğan'dan sürpriz denetim

ÖZGÜR ALTUNCU, ÜNSAL ÇAKIN

Resmi bir programı olmayan Başbakan Erdoğan, dün saat 11.00’de Üsküdar Kısıklı’daki evinden çıktı. Dolmabahçe’deki Başbakanlık Ofisine gitmesi beklenen Erdoğan’ın konvoyu sürpriz bir şekilde Ümraniye istikametine yöneldi. Erdoğan’ın konvoyu Şile otobanı üzerinden TEM otoyoluna çıktı. Konvoy TEM Otoyolu Kavacık ayrımından Beykoz’a doğru ilerledi. Ancak hem koruma polisleri hem de bölgedeki görevli trafik polisleri yolu kesti. Gazetecilerin geçişine izin verilmediği gibi bütün trafik 15 dakika süresince durduruldu.

Özel bir programı olduğu belirtilen Erdoğan daha sonra yanında TBMM Başkanı Cemil Çiçek olduğu halde Beykoz Kasrı’ndan deniz yoluyla karşıya geçti. Ancak ofisine geçmesi beklenen Erdoğan ve Çiçek Yıldız Parkı’na hareket etti. Erdoğan ve Çiçek, TBMM Milli Saraylar Daire Başkanlığı’na bağlı Yıldız Şale Köşkü’nde incelemelerde bulundu. İkili yürüyerek Yıldız Sarayı’na geçti ve burada da incelemelerde bulundu. Erdoğan bir de belediye otobüsüne binip yolcularla sohbet ederek günü tamamladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber