Polise ateş açan 3 kişi tutuklandı

Polis ekiplerine av tüfeği ile ateş eden ve kovalamaca sonucu yakalanan 4 kişiden 3’ü, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Eylül 2013 14:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polise ateş açan 3 kişi tutuklandı

İzmit’te ihbar üzerine Tavşantepe Mahallesi’ne giden polis ekipleri tarafından durdurulmak istenen araçtan polis ekiplerine av tüfeği ile ateş eden ve kovalamaca sonucu yakalanan 4 kişiden 3’ü, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İzmit Tavşantepe Mahallesi Ömür Sokak’ta kavga ve ev kurşunlama ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, durdurmak istedikleri araçtaki kişiler tarafından silahlı saldırıya uğramıştı. Beyaz bir aracın süratle kaçtığını görünce aracın peşine düşen ekipler, yaşanan kovalamaca sonucu aracı Alemdağ Sokak’ta kıstırmıştı. Araçtaki şahıslar aşağıya inerek av tüfeği ile polislere rastgele 5 el ateş açmıştı. Olayda kimse yaralanmazken, polisin müdahalesi sonucu etkisiz hale getirilen Aydın C. (39), Oğuz K. (22), Kader P. (26) ve S.i. (15) gözaltına alınmıştı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan S.İ. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, diğer 3 kişi tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber