Hükümet Sözcüsü Çiçek, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından düzenlediği basın toplantısında memurlara Bayramdan önce 160 milyon TL'nin ödeneceğini ifade etti.

Haber Giriş : 29 Aralık 2003 19:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hükümet Sözcüsü Çiçek, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından düzenlediği basın toplantısında Memura Bayramdan önce 160 milyon TL ödeneceğini ifade ett.

2004 Mali Yılı Bütçe Kanunu uyarınca memurlara bir defaya mahsus 160 milyon TL ödeneceğini anımsatan Çiçek, bu ödemenin bayramdan önce, Ocak 2004 içinde gerçekleştirileceğini ifade etti. Çiçek, bu ödemenin maliyetinin 300 trilyon TL olduğunu bildirdi.

Bakanlar Kurulu'nun, TBMM çalışmalarının son 3 ayını değerlendirdiğini, bu dönemde 58 kanun tasarı ve teklifinin yasalaştırıldığını anlatan çiçek, bunun çok önemli bir olay olduğunu belirterek, TBMM'yi kutladı.

Cemil Çiçek, Bakanlar Kurulu'nun, asgari ücretin henüz belirlenmemiş olması nedeniyle SSK ve Bağ-Kur emekli maaşlarıyla ilgili bir karar alamadığını bildirdi. Çiçek, ''Yarın asgari ücret belirlenirse, Maliye ve Hazine'deki arkadaşlarımızın gece gündüz çalışmalarıyla, bu konudaki kararı almak için gerekli bilgileri kısa sürede edinmiş olacağız. Aceleye de lüzum yok, 15 Ocak'a kadar zaman var'' dedi.

habervitrini

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber