Gaziantepspor ilk galibiyetini arıyor

SPOR Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor, yarın akşam 19.00'da sahasında konuk edeceği Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 27 Eylül 2013 19:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gaziantepspor ilk galibiyetini arıyor

Teknik direktör Bülent Uygun, "Çok zor bir maça çıkmakla birlikte; kazanma limitinin son noktasına geldiğimizi düşünüyorum. O yüzden şehrin de bizlerin de galibiyete ihtiyacı var. Futbolcu kardeşlerim Allah'ın izniyle inşallah taraftarına, camiasına 3 puanı hediye ederek kötü günler sürecini geride bırakacağımızı düşünüyorum" dedi.

Bülent Uygun yönetimindeki kırmızı siyahlı ekip, yarın akşam kendi evinde konuk edeceği Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri'nde yaptığı son antrenmanla tamamladı. Antrenmana açma ve germe egzersizleriyle kondisyon ağırlıklı başlayan oyuncular, çalışmalarının sonunda çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.

UYGUN: "3 PUAN ALMAK İSTİYORUZ

Teknik direktör Bülent Uygun, Kardemir Karabükspor karşılaşmasından 3 puan alarak taraftara ilk galibiyet coşkusu yaşatmak istediklerini vurgularken şunları söyledi:

belirterek, "Şimdi önümüzde Karabük maçı var. Karabük'te geçen sezon belki küme düşmeyi bizim gibi son haftalarda, hatta son hafta başarıp ligde kalan bir takım olmakla birlikte, üzerine çok iyi 8-9 transfer yapıp Kardemir Karabükspor'un başına Tolunay Kafkas gibi bir teknik direktör getirerek yeni sezona çok iyi bir başlangıç yaptı. Çok iyi ve yetenekli oyunculara da sahipler. Zor bir maç bizi bekliyor. Burada önemli olan en büyük iş taraftarımıza düşüyor. Taraftarımız 90 dakika boyunca takımını destekleyen, ona sevgisini gösteren, kazanma adına sahada en fazla mücadeleyi verecek olan taraftarımızdır diye düşünüyorum. Onların o mücadelesinde sahaya futbolcu kardeşlerimiz yüreğini, arzusunu ve coşkusunu yansıtarak 3 puan kazanmak istediğimiz bir maça çıkıyoruz. Çok zor bir maça çıkmakla birlikte, kazanma limitinin son noktasına geldiğimizi düşünüyorum. O yüzden şehrin de, bizlerin de galibiyete ihtiyacı var. Futbolcu kardeşlerim Allah'ın izniyle inşallah taraftarına, camiasına 3 puanı hediye ederek kötü günler sürecini geride bırakacağımızı düşünüyorum" dedi. Kırmızı siyahlı ekip, maç saatini beklemeye başladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber