Denizde kaybolan emekliyi arama çalışmalarına son verildi

Samsun'da 8 gün önce denizde kaybolan emekli 51 yaşındaki Suat Demirci'yi arama çalışmalarına son verildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 30 Eylül 2013 13:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Denizde kaybolan emekliyi arama çalışmalarına son verildi

Atakum İlçesi Ömürevleri Mahallesi'nde oturan evli ve 2 çocuk babası Suat Demirci, 8 gün önce 3 arkadaşıyla birlikte piknik yapmak için 19 Mayıs İlçesi Yörükler Beldesi sahilindeki barakasına gitti. Geceyi arkadaşlarıyla geçiren Demirci, sabah, "Ben denize girmeye gidiyorum" diyerek barakadan ayrıldı. Demirci uzun süre dönmeyince durumundan endişelenen arkadaşları, denize girerek onu aradı, bir sonuç elde edemeyince jandarmaya ihbarda bulundu.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri yaptıkları araştırmanın ardından Suat Demirci'nin bulunması için Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı, Samsun Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği ve Büyükşehir Belediyesi dalgıçlarından yardım istedi. Ekipler, yaklaşık 15 kilometrelik bir alanda botla su üzerinde, balıkadamlar ise tüple suyun altına dalarak arama yaptı.

Suat Demirci'ye ulaşılamayınca çalışmalara dün son verildi. Sahilden ayrılmayan 45 yaşındaki eşi Nurten, oğlu 23 yaşındaki Murat ve kızı 21 yaşındaki Büşra Demirci ise endişeli bekleyişlerini sürdürüyor. Yetkililer, Suat Demirci'nin doğal yollarla su yüzeyine çıkmasından başka bir çare olmadığını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber